Monday, December 14, 2009

perempuan idaman kalbu,,,,



salam,,, apakaba sume,,,aku harap korg semua khir sentiasa,,,,dan senantiasa dilindungi ALLAH setiap masa ketika dlm keadaan senang dan susah...

tak de apa yg nak aku tulis,,just nk singgah melwat blog yg dh 2 hari tak dicoretkan dgn cerita2 yg menepati citarase aku ni,,,


arini aku telah bertemu seorang gadis maya yg aku temui nya didalam fb,,,,namanya aku rahsiakan...n aku tak tau sapa nama die sebenarnya,,dan aku juga tak pernah tgk muka die di fb dan juga tak pernah berborak ngn die,,,baru pagi tadi aku chat ngn die,,,aku sebenarnya tak suka chat ngn perempuan sebenarnya,,melainkan perempuan tu kawan rapat n mereka yg memerlukan bantuan dr aku...btw aku lyn je la,,tp layan aku bukan macam mamat2 kat luar usha awek tu,,,aku ni jenis bila ditye sepatah aku pun jawab sepatah,,,n mesti soalan tu tak lari jauh dr perkara yg tak berfaedah,,,soalan tak faedah ni aku wat tak layan je,,,

ape2 pun aku bukan nya sombong,,just malas nk melayan,,,,n aku malas nk ada komitmen,,,aku takut klu aku dh tersangkut ngn someone macam2 kita kene jaga,,aku ni bukan pandai menjga hubungan...pernah sebelum tu aku ade komitmen ngn seorg muslimah sejati ni,,tp aku ni x pndai jg last2 kami broke up n die pun dh ade someone yg boleh jg die,,aku harap die bahagie bersama teman sejatinya,,mungkin die lebih baik dr aku,,,just now aku hanya mampu berdoa sahaja,,,,
untuk gadis maya aku tu,,,jgn kata aku sombong ye,,,mmg aku camni,,,

dan akhirnya aku ingin seorang wanita yg tidak menunjukkan wajahnya kat gambar2 dalam any laman sosial,,,cantik lahiriah dan batiniah( lelaki ni mmg suka memilih) aku je kot....x kira la die jurusan apa...dan yg penting beragama,,,


p/s: aku adalah org yg sgt memilih,,,tak kisah la memilih bab apa,,,,sbb semua bab kat dunia ni aku memilih,,,,bayangkan la cari baju pun boleh makan satu hari,,hahaha,,,

2 comments:

CIK IZ'S said...

salam..

haish..jgn dok memilih sgt..
skrg ni luaran xboleh menggambarkan dalaman..
xmcm zaman Rasulullah dulu..
skrg yg bertudung belum tentu hatinya bersih dan yg tak bertudung belum tentu tidak boleh dipimpin..
nway, moga berjumpa idaman kalbu.. hihi..

" bargsiapa yang mencari redha Allah dgn marahnya manusia, maka Allah akan beserta dengnya,dan barangsiapa yang mencari redha manusia dengan marahnya Allah, maka Allah akan menyerahkannya kepada manusia "

niat tu dah bagus,moga DIA bersama sepanjang perjalan hidup tu ye.. (^_^)

adam said...

insyallah..apa2 pun terima kasih ye kak ijan for the advised...sebenarnya saya seorang yg paling payah nk mencari,,,dh la payah memilih plak tu,,,nasib baik la muda lagi,,ada masa,,heheh..

kak ijan bila plak,,x sabar saya...

 

Copyright © 2011 Reserved to adamhawa
Design with love by CikBulat