Monday, June 1, 2009

salam,,,

sahabat2 sihat ke,,,aku kat sini sht je,,,aku nak cite la sikit pasal msia ni,,..bila aku jejak kaki di msia ni,,satu je yg aku sgt nak jumpa iaitu kuage aku,,,bila jumpa mereka tanpa segan silu aku terus peluk mereka,,,mmg kali ni airmata aku terjatuh juga,,ialah masa dtg mesir dulu aku tak nangis lansung,,,sempoi je time tu,,tapi bila balik sini aku terus sayu pabila manatap wajah2 yg aku rindu sekian lama nya,,,alhamdulillah ALLAH kabulkan juga impian ku untuk bertemu dgn mereka,,,dalam masa yg sama hati ini sering berbisik dgn pangillan mesir,,,aku rindukan suasana mesir,,aku rindukan kawan2,,aku rindukan rumah,,,,aku rindukan segalanya ttg mesir,,,

masa arini kedua duk msia ni aku dah kuar g shopping,,,mmg seronok giler la time tu,,mak aku cakap beli la baju sepasang dua,,baju lama tu dah tak lawa,,,time tu aku seronok giler,,,bukan beli baju basah je,,siap beli kain ela lagi untuk wat baju melayu,,,baju melayu aku sama warna ngn marul,,,hahaha,,aku beli kat gulatis,,mmg lawa,,,klu nak beli belila kat sana ye,,,bukan setakat ari kedua je,,siap shopping ari ketiga lagi,,tapi ari tu aku beli untuk baju keje minggu depan,,,,doala untuk aku dipermudahkan segala urusan keje kat tempat tu nnt,,,

okla,,,untuk kawan2 yg kat mesir tu klu dah abis pekse jgn telalu gembira tau,,,sebab result tak kuar lagi,,bykkkn la doa n tawakal kepad ALLAH..jgn putuskan amalan seperti amalan kita wat time exam dulu,,,ingat tu ye,,

aku nak kuar dulu ni,,,kepada kawan2 yg bace blog ni,,tolong sampaikan salam sayang aku kat kawan2 ye,,,,bye,,,salam imtihann dari aku wan leman,,,,

p/s: berpisah kerana ALLAH BERTEMU PUN KERANA ALLAH...

3 comments:

en_me said...

salammm dr me dikejauhannns..

adam said...

jgn jeles ye,,hahaha

Sis-Lin said...

salam adam...
o dh sampai m'sia rupanye...alhamdulilah..
lor bila mau turun JB? ada poskad dr mesir x utk sis...

 

Copyright © 2011 Reserved to adamhawa
Design with love by CikBulat