Wednesday, April 29, 2009

karipap bujang,,,hehehe

karipap yg dah siap,,yg cantik dah abis,,tinggal yg ni je,,last2 minute,,hahaha

ni semua aku n kwn2 yg klim,,cantik tu,,,ni dulang no 2,,
ni dulang yg pertama,,yg ni kurang jadi sikit,,coz tepung lembut,,,





tlh dibulat2 kan,,,cantik tak,,hehehe
hahaha,,teka sape punya tgn,,







inti ni aku masak lps breakfast,,,mmg sedap,,tak dinafikan lagi,hehe


p/s: nila karipap bujang,,korg yg kat luar tu jgn malas nk wat ye,,lg2 akhwat,,mesti pandai,,aku yg laki pun pandai,,hahaha













2 comments:

Ratu Syahadah said...

Salam alaika. amboi2...bcerita sakan eh psl kuweh karipap bujang tuh. he3. sodap je nmpk kt dlm pic tue. nk mkn xleh cz xpos lg.=P

Nt leh la blajar buat kuweh tue ek...he3..=)

Anonymous said...

salam... haha.. lawak r kuih karipap k0rg... hehe.. tahniah r, asl ad rupe n b0leh d makan.. =)
0oo.. cm gni rupenye stdnt yg merantau, mesti sgt teringin makn kuih2 air tangan ibu...

 

Copyright © 2011 Reserved to adamhawa
Design with love by CikBulat